Vissza a listához

Felújítás - Betonszerkezetek vízszigetelése

Öreg épületeknél gyakran találkozhatunk só kivirágzással, nedves falakkal, sérült vakolattal. A nedvesség és az épületkárosító sók kombinációja általában az egyik legfőbb oka az épület rongálódásának. A folyamat gyors lefolyású, ezért mielőbb tenni kell ellene.

A Vandex több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az épület felújítás és a vízszigetelés terén, melyet már hazánkban is több tízezer négyzetméter elkészült munka is igazol. Termékei közt ivóvizes és szennyvizes alkalmazásra való vízszigetelő habarcsok, a betonba beszívódó kristalizációs elvű, nagy nyomás elviselésére alkalmas anyagok, vízzáró betonadalékok, olvasztó sóknak ellenálló felületképzők, gyorsan kötő cementbázisú út-, csatorna- és betonjavító anyagok, vízbetörések megállítására alkalmas habarcsok találhatók.

Nagy vízhozamú repedéseknél, illetve üreges szerkezeteknél, ahol gyors beavatkozás szükséges, olyan injektáló anyagokat ajánlunk, mint amilyenek a RASCOR akril géljei vagy az Adcos poliuretán zártcellás habjai vagy gyantái.

Ha felületek, mint pl. medencék, lapos tetők, teraszok szigetelésére van szükség, rendelkezésre állnak a Vulkem Quick gyorsan megkötő vízszigetelő és felületképző műgyantacsalád anyagai.

 fel