Vissza a listához

Építés - Mélyépítés - Betonszerkezetek vízszigetelése

A mélyépítési munkák során készülő betonszerkezetek vízszigetelése az épület későbbi használhatóságának kritikus kérdése. Sajnos gyakran találkozunk nem megfelelő, szakszerűtlen vagy hanyag kivitelezéssel, aminek következménye, hogy a talajszint alatti épületrészek vízbeszivárgás, vízbetörés következtében nem, vagy csak korlátozottan használhatók. E problémák megelőzésére ajánlunk megfelelő anyagokat és technológiákat mind az alábbiakban, mind pedig "Munkahézag szigetelés" menűpontban.

Vízzáróvá tehető a beton felülete ún. kristalizációs elvű habarccsal is. Ilyen a Vandex Super kristalizációs elven működő habarcs, ami 14 atm  negatív oldali víznyomás ellen is védelmet nyújt.

Vízzáró beton készítéséhez a Vandex AM 10 adalékot ajánljuk kedvező ár és műszaki tulajdonságai miatt.

A Vandex ivó- és szennyvizes környezetben használható anyagai már a múlt században is bizonyítottak Magyarországon.

A RASCOflex AY108 poliakrilát bázisú, kétkomponensű hézagkitöltő injektáló gél úgy alkalmazható összefüggésben a RASCOtec injektálható rendszereivel, mint megelőző vízszigetelési megoldás, hogy az előre lefektetett injektáló csatornákba injektálva zárja a munkahézagokat. Ez az eljárás az elkészült betonszerkezet roncsolása nélkül is megvalósítható. A RASCOtec rendszer repedésképző, benmaradó zsalus megoldása pedig nem csak a munkahézagok vízszigeteléséről gondoskodik, de meggyorsítja nagy területek betonozási munkáit is.

Kérjük, tekintse át kínálatunkat és küldje el érdeklődését. Speciális igényekre is tudunk megfelelő anyagot ajánlani.

 fel