Vissza a listához

Felújítás - Betonvédő és korróziógátló anyagok

Ezen az oldalon olyan megoldásokat és termékeket mutatunk be, melyek kimondottan betonszerkezetek kopására, korrózióvédelmére, vízszigetelési problémáinak kezelésére alkalmasak.

A széndioxidnak kitett beton karbonátosodásnak indul, mely folyamat során pH értéke lecsökken, ezáltal megszűnik az acélszálak passzív védelme. Ezután oxigén és nedvesség hatására megindul az acélszálak korróziója, teljesítőképességük csökken, ezért különösen fontos a sérült szerkezetek szakszerű helyreállítása és külön erre a célra kifejlesztett termékeket kell használni. A Vandex Concrete Repair System (CRS), azaz betonjavító rendszer ilyen.

Út menti felületek, aluljárók betonszerkezetének hó olvasztó sóktól való védelmére, graffiti elleni védelemre a Vandex ECO Sealtop, úthibák, beton felületek gyors javítására a Vandex Cemrep 202 alkalmazható.

A legolcsóbb megoldás a betonfelületek vízszigetelésére és a felület megerősítésére a Vandex Super kristalizációs elvű habarcs használata.

Vízzáró habarcsok (Vandex BB75, Cemelast, Uni Mortar 1) segítségével a szivárgások megállítására alkalmazható a Vandex Flextape munkahézag szigetelő szalag.

Szakértőnk segít a célnak legmegfelelőbb anyag kiválasztásában.

 fel